Trädgårdsredskap för lekplatsskötsel

En lekplats måste underhållas och skötas om, dels för att den ska bevaras i toppskick och se fin ut, men främst för att hålla den säker. Att sköta om en lekplats innebär inte endast att man genomför en lekplatsbesiktning för att se till att lekplatsredskapen håller hög standard och är säkra. Nej, för att sköta om en lekplats krävs dessutom att man underhåller växter, gräsmatta, träd och annat som kan tänkas växa i lekplatsens närhet.

Här tipsar vi om marknadens allra bästa och mest effektiva trädgårdsredskap för att underhålla en lekplats och ansa dess natur omkring. Läs mer om trädgårdsredskap online, här nedan.

Buskröjare för att ansa buskarna

En buskröjare är precis vad det låter som – en maskin eller ett trädgårdsredskap som är ämnad till att röja buskar. Med en buskröjare kan du ansa och snygga till buskarna på ett snabbt och smidigt sätt.

husqvarna.com kan du spana in ett brett sortiment av trädgårdsredskap online och inte minst högkvalitativa buskröjare, både för privat och professionellt bruk. Letar ni efter något mer gediget och kraftfullt? Spana in utbudet av buskröjare för grävmaskiner hos Nordicc. Här hittar du produkter för större arbeten.

Bli av med ogräs med en ogräsborste

Ingen gillar ogräs och det växer på just de ställen som vi inte önskar. Ogräs växer upp bland gatstenar, plattor i rabatter – ja, överallt i princip. Gör som alla andra och se till att bli av med ogräset. Underlätta arbetet i att rensa ogräs genom att ta hjälp av trädgårdsredskap i form av en ogräsborste som är anpassad för just detta.

biltema.se kan du klicka hem en enkel ogräsborste som du kan ta användning av när du ska rensa ogräs. Ska du rensa ogräs på större ytor, över hela lekplatser eller parker? Då kan en ogräsborste, anpassad för entreprenadmaskiner vara av intresse. Klicka dig in på nordicc.se för att se deras utbud av professionella ogräsborstar.

Finslipa häckarna med en häcksax

En häcksax är ett optimalt trädgårdsredskap som är anpassat för att effektivisera arbetet i att klippa häckar. Tack vare dess långa blad kommer du åt både höga och breda häckar för att enkelt kunna klippa ner dessa. Ta del av ”bäst-i-test”-tester och läs mer om häcksaxar på häcksax.com.

Är du i behov av en häcksax? Hornbach.se erbjuder högkvalitativa trädgårdsredskap online och har ett fint sortimenat av häcksaxar i alla olika prisklasser. Här hittar du allt från elektriska till bensindrivna häcksaxar.

Gäller det trimning av häckar i ett större omfång? På Nordicc kan du hitta häcksaxar för maskiner som är användarvänliga samtidigt som de levererar kvalité.

Såga ner grenar, träd och buskar

Grenar och kvistar som stickar ut från träd och buskar kan vara förödande och bidra till stor skada vid olyckor. Se till att göra dig av med onödiga, fula och farliga grenar och kvistar som stickar ut på lekplatsen med hjälp av en såg som kan anses som ett av marknadens vanligaste trädgårdsredskap som finns i de flesta hem runt om i landet.

bauhaus.se kan du ta del av alla tänkbara typer av sågar för hemmabruk, så att du enkelt kan öka säkerheten för barnen genom att såga av utstickande grenar och dylikt.

Är det ett större projekt av undanröjning och rensning bland snår, buskar och träd. På nordicc.se kan du även där ta del av trädgårdsredskap online i modell större, där de erbjuder bland annat röjsåg för grävmaskin.

Lövblås för att blåsa rent

En lövblås är ett handhållet trädgårdsredskap i form av en blåsmaskin som fungerar som en omvänd dammsugare. Istället för att suga upp, blåser lövblåsen iväg. En lövblås är det perfekta verktyget att använda sig av för att blåsa borta höstlöven eller andra smågrenar som ligger och skräpar på lekplatsen. Klicka in på lövblås.se för att lära dig mer om olika lövblåsar.

Är du i behov av en lövblås? På lövblås.com kan du ta del av allt från bensindrivna till batteidrivna och eldrivna lövblåsar.